Bli underkonsult med egen firma

Upool hjälper gärna dig som är underkonsult med egen firma – eller som vill bli det. Upool kan hjälpa dig med alla steg, från att starta ditt bolag till att hitta uppdrag, fakturera och ta hand om administration och lön.

Friheten att vara sin egen

Att vara egenföretagare har sina fördelar. För visst är det skönt att själv få bestämma över sin egen verksamhet och vara sin egen chef. Samtidigt är det svårt att hålla en jämn arbetsbelastning och att hinna kontakta nya kunder medan man själv är ute på uppdrag.

Som underkonsult till Upool får du en unik möjlighet till att utvecklas, både inom ditt yrkesområde och som person.

Med Upool får du en egen säljkår. Upool har ramavtal med flera av de ledande apotekskedjorna i Sverige. Genom att arbeta som underkonsult till Upool matchar vi dig mot konsultuppdrag – men du väljer själv i vilken omfattning du önskar arbeta.

Du ha löpande kontakt med din konsultchef under uppdraget och vid eventuell förlängning. Du får också en personlig återkoppling efter varje längre uppdrag.

Upools underkonsulterbjudande

Upool har förenklat administration för dig som underkonsult. När du tidrapporterar i vårt system så kan vår ekonomifunktion erbjuda dig att såväl skapa fakturor som säkerställa att du får betalt i rätt tid. Upools ekonomifunktion hanterar frågor kring tidrapportering, fakturering, utlägg och betalning och nås via telefon eller mail.

Hjälp att ta första steget

Är du sugen på att bli underkonsult men har ännu inte startat ett bolag och känner dig osäker på hur det fungerar? Kontakta oss så hjälper vi dig med att komma igång med hela kedjan från att välja bolagsform och framåt. Självklart är du välkommen att kontakta oss även om du redan är igång och arbetar med ditt eget bolag!

Mer information

Kontakta Upools vd Ann-Kristin Gunnersen på telefon 073-397 21 22 eller e-post ann-kristin.gunnersen@upool.se