Ambulerande – så funkar det

Garantilön

De flesta heltidsanställda hos oss har en fast tjänst med så kallad garantilön. Det innebär att om vi inte erbjuder dig uppdrag på heltid, en månad är du ändå garanterad lön för 133 timmar resp 150 timmar, beroende på hur länge du varit anställd. Om du arbetar mer än dessa 133/150 timmar får du så kallad prestationslön.

Resa/Boende

Majoriteten av våra Upoolare arbetar som ambulerande tjänstemän. Det innebär att du åker runt till olika platser i Sverige och arbetar. Självklart ersätter vi dina resekostnader till uppdragsorten. Vi ordnar även med gratis boende på orten, och i enlighet med skatteverkets regler betalar vi ut traktamente när du bor på en annan ort.

Rätt att tacka nej till arbete

Vissa perioder har även vår ambulerande personliga önskemål att vara hemmavid. Upoolare erbjuds väldigt flexibla anställningar, och man har alltid möjlighet att tacka nej till erbjudande om uppdrag. Om du är tillsvidare anställd med garantilön innebär detta att vi ger dig tjänstledigt från uppdrag den perioden du tackar nej till. Vi ser detta som tjusningen i vårt arbete, att även du som fast anställd kan tacka nej till uppdrag.