Om oss

Upool Apoteksbemanning AB är Sveriges ledande bemanningsföretag med specialisering på farmaceutisk rådgivning. Med lång erfarenhet och unik kunskap om branschen rekryterar och förmedlar vi personal till alla som har behov av farmaceuter. Där farmaceuter finns, finns Upool. 

Upool grundades 2008 av Ulrika Karlsson. Ulrika ansvarade före den svenska apoteksomregleringen för det statliga Apotekets interna bemanningspool.

I dag sysselsätter vi cirka 30 personer. Våra Upoolare finns spridda över hela Sverige, från Skåne till Norrbotten. Vi bemannar såväl längre uppdrag som korta endagarsbehov. Vår grundtanke är att skapa enkelhet. Vi är flexibla och tänker kostnadseffektivt för våra kunder. De slipper lägga tid på att ringa runt och leta, vi är endast ett telefonsamtal bort. Vi finns nära apoteket och via oss kommer man snabbt och enkelt i kontakt med den kompetens som behövs.

Att vara Upoolare är få förunnat. Vi eftersträvar en hög kvalité hos vår personal och våra farmaceuter är alltid anpassningsbara och hungriga att uppleva något nytt. Vår personal är en resurs att räkna med från dag ett.

Vi har gjort oss kända för att arbeta med ett starkt och personligt engagemang för våra kunder och vår personal.