Bli Kund

Hyra in eller rekrytera?

Vare sig det handlar om ett akut behov av extra personal för en dag, eller att fylla en plats för en längre tid är det både svårt och tidskrävande att på egen hand hitta rätt person. Några har behov av en flexibel personalstyrka och föredrar att hyra in personal eftersom det är kostnadseffektivt och man slipper arbetsgivaransvaret, det är dessutom enkelt. Andra är i behov av rekrytering av fast personal och där kan vi med hjälp av vårt branschkunnande matcha rätt person med era behov och förväntningar.

Genom att anlita Upool får ni tillgång till rätt kompetens direkt. Vi levererar en snabb och högkvalitativ lösning.

Få en mer effektiv organisation

Använder du Upool får du en mer effektiv organisation genom att du kan skala upp eller ned personalstyrkan beroende på hur ditt behov ser ut just nu.
Att gå från fasta till rörliga kostnader kan ge dig stora ekonomiska fördelar. Upoolare är rutinerade, professionella och kan leverera från dag ett. Du kommer snart att märka hur smidigt det är att använda Upool. Upool kan vara ett riktigt högkostnadsskydd för din organisation!

Förfrågan – ny kund

Fyll i uppgifterna så återkommer vi till er för en fortsatt dialog hur vi kan hjälpa just er.

Det går alltid bra att kontakta Upools vd Ann-Kristin Gunnersen med frågor och funderingar via telefon 073-397 21 22 eller e-post ann-kristin.gunnersen@upool.se
    Ja, tack, jag vill ha nyhetsbrev och information från Upool.


    Broschyren ”Din räddare i nöden”

    Den lilla broschyren ”Din räddare i nöden” är framtagen för dig som funderar på att anlita Upool. Här ger vi svar på de vanligaste frågorna som våra kunder brukar ha.

    Läs direkt på sajten eller ladda ned broschyren som PDF (12 sidor). Du kan även höra av dig till Upool om du vill ha ett tryckt exemplar av broschyren.