Lediga jobb

Nedan listar vi lediga jobb just nu. Lämna gärna en intresseanmälan och helst även din CV även om inget av just dessa arbeten passar dig. Vi söker ständigt efter fler medarbetare som är farmaceuter. 


Apotekare & receptarier i hela landet

Vill du jobba på västkusten i sommar? Eller kanske i Roslagen, på Gotland, Öland, Österlen eller varför inte nära ditt eget smultronställe?

Upool bemannar svenska apotek och erbjuder flexibla anställningar för dig som är farmaceut. Bli en Upoolare och ta chansen att uppleva de bästa delarna av Sommarsverige, utan att behöva ta ledigt!

Just nu söker vi särskilt efter personal till sommaren som vill arbeta timmar, men även till andra perioder. Skicka in en intresseanmälan redan i dag.


Upool söker ambulerande farmaceuter till Småland

Upool är Sveriges ledande företag inom apoteksbemanning men vi utför även uppdrag inom kliniska farmaci, beredning av läkemedel, utbildning och läkemedelsindustrin.

Vill du ha något roligt och spännande att se framemot. Är du redo att utvecklas i din roll som farmaceut?

Tveka inte att ta kontakt med oss på Upool!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig som är farmaceut nya yrkesmässiga möjligheter och utmaningar. Tack vare omfattande kunskap och branscherfarenhet kan vi vägleda dig till de utmaningar du söker.

Placering

Vi söker dig som bor och vill arbeta lokalt i Småland. Men vill du även upptäcka andra orter i hela Sverige är det inget hinder.

Vi erbjuder

Vi skräddarsyr alla anställningsavtal utifrån ditt önskemål, behov och kompetens. Upool har god gemenskap, hög kompetens och nöjda kunder. Tillsammans utgör vi ett gäng modiga, arbetsglada och yrkesstolta individer som leder utvecklingen på marknaden.

Rekrytering pågår löpande, välkommen med din ansökan! Skicka in en intresseanmälan redan i dag.

Kontakta Upools VD Anki Gunnersen, 073-397 21 22