Lediga jobb

Nedan listar vi lediga jobb just nu. Lämna gärna en intresseanmälan och helst även din CV även om inget av just dessa arbeten passar dig. Vi söker ständigt efter fler medarbetare som är farmaceuter. 


Upool söker ambulerande farmaceuter

Upool är Sveriges ledande företag inom apoteksbemanning men vi utför även uppdrag inom kliniska farmaci, beredning av läkemedel, utbildning och läkemedelsindustrin.

Vill du ha något roligt och spännande att se framemot. Är du redo att utvecklas i din roll som farmaceut?

Tveka inte att ta kontakt med oss på Upool!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig som är farmaceut nya yrkesmässiga möjligheter och utmaningar. Tack vare omfattande kunskap och branscherfarenhet kan vi vägleda dig till de utmaningar du söker.

Placering

Vi söker farmaceuter i hela Sverige. Är du beredd att röra på dig för att tillfälligt jobba på annan ort så kan vi ofta erbjuda dig jobb direkt. Vill du jobba nära där du bor så får du också gärna höra av dig. Ibland har vi jobb till dig på din ort, andra gånger har vi det inte, men det kan dyka upp snabbt och då är det bra att veta att du finns där och är intresserad!

Vi erbjuder

Vi skräddarsyr alla anställningsavtal utifrån ditt önskemål, behov och kompetens. Upool har god gemenskap, hög kompetens och nöjda kunder. Tillsammans utgör vi ett gäng modiga, arbetsglada och yrkesstolta individer som leder utvecklingen på marknaden.

Rekrytering pågår löpande, välkommen med din ansökan! Skicka in en intresseanmälan redan i dag.

Kontakta Upools VD Anki Gunnersen, 073-397 21 22