Bli Upoolare

Vi erbjuder dig som är apotekare eller receptarie nya yrkesmässiga möjligheter och utmaningar inom apoteksbemanning, Vård och Life Science. Tack vare stor kunskap och lång branscherfarenhet kan vi vägleda dig till de utmaningar du söker för att ta nästa steg i din karriär. Vi kan hjälpa dig till en tjänst hos någon av marknadens aktörer eller en anställning hos oss med varierande arbetsplatser.

Har du det som krävs?

Med noggranna rekryteringsprocesser och intervjuer väljer vi ut våra medarbetare. Vi skräddarsyr alla anställningsavtal utifrån individens önskemål, behov och kompetens. Upool har god gemenskap, hög kompetens och nöjda kunder. Tillsammans utgör vi ett gäng modiga, arbetsglada och yrkesstolta individer som leder utvecklingen på marknaden.

Upoolare – utveckling och variation

Som anställd hos oss öppnas dörrarna till nästa steg i din karriär, med en uppsjö av nya möjligheter. Du blir en Upoolare med ambulerande tjänst, där du får se olika arbetsplatser och knyta nya kontakter.

Lediga jobb

I menyn lediga jobb kan du se våra aktuella tjänster. Vi är alltid på jakt efter bra farmaceuter att stärka upp vårt team med. Om vi inte har några tjänster utannonserade är du välkommen att registrera dig i vår databas här; Spontanansökan och följa instruktionerna. Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta Jonas Linderoth på telefon 070-8616216